قطعات لباسشویی
ماشین لباسشویی یکی از پر مصرف ترین لوازم خانگی است که در صورت خرابی قطعات آن می بایست قطعات لباسشویی آن با قطعه جدید جایگزین شود. ماشین های لباسشویی بدلیل پیچیدگی بخصوص در نسخه های مدرن آن در صورت نیاز به تعمیر لباسشویی اتوماتیک نیاز به یک فرد ماهر در این زمینه دارد و قطعات لباسشویی تنها در صورت صلاحدید کارشناس می بایست تعویض یا حتی تعمیر شود. از این رو می بایست در استفاده از ماشین لباسشویی و قطعات لباسشویی نهایت دقت را داشته باشیم تا با خرابی های آن ها روبرو نشویم.
قطعات لباسشویی در هر مدل از دستگاه کاملاً متفاوت هستند و می بایست قطعه درست با کیفیت و اصل در صورت خرابی جایگزین شود. گاهاً ممکن است تعمیر قطعات ماشین لباسشویی دشوار یا حتی ممکن نباشد و تعمیرکار آن را با رضایت مشتری تعویض کند. در این صورت بسیار مهم است که قطعات لباسشویی با کیفیت و اصل باشد و تعمیرکاران یا سرویس کاران قطعات را از هر فروشگاهی تهیه نکنند. زیرا قطعات لباسشویی پس از تعویض می بایست مدت عمر طولانی داشته باشد و مجدد در زمان کم دچار خرابی نشوند.
تعویض قطعات لباسشویی
تعویض قطعات لباسشویی می بایست حتماً توسط یک کارشناس یا سرویس کار انجام شود. زیرا در صورتی که تعویض قطعات لباسشویی توسط یک فرد نا آشنا و بدون تخصص و تجربه انجام شود، قطعه حین تعویض دچار خرابی شود یا حتی باعث خرابی های بیشتر در قطعات دیگر لباسشویی شود. به همین جهت هر زمان نیاز به تعویض قطعات لباسشویی داشتید با تعمیرکاران متخصص در این زمینه تماس بگیرید و حتماً در صورت صلاحدید تعمیر کار آن را تعویض کنید. زیرا ممکن است قطعات لباسشویی قابل تعمیر توسط تعمیرکار باشد و نیازی به تهیه و تعویض و هزینه اضاقی نباشد.
انواع قطعات لباسشویی
ماشین های لباسشویی انواع مختلفی دارند و باید در تهیه قطعات لباسشویی به نوع و مدل آن دقت کرد. در تعویض و تعمیر لباسشویی درب از بالا می بایست قطعاتی که مربوط به همان مدل از دستگاه است حتماً تهیه شود و قطعات مدل های دیگری از ماشین های لباسشویی تهیه و تعویض نشود. در ماشین های لباسشویی قطعات بسیار متنوعی نظیر کلیدها، لامپ ها، میکروسوئیچ، شیر های برقی، هیدروستات، ترموستات، پمپ آب،تایمر، موتور و بسیاری دیگر وجود دارد که در تهیه قطعات لباسشویی می بایست به نوع و مدل های آن، اصل بودن، کیفیت بالا و هزینه های آن ها دقت شود.
بصورت دقیق تر اگر بخواهیم برخی از ریز قطعات لباسشویی را نام ببریم، به این شکل است که: کیت برد الکترونیک، شلنگ خروجی، تاخو، المنت، شیربرقی، شلنگ خرطومی، کمک فنر، دستگیره درب، همزن، رابط شلنگ ورودی ،پمپ تخلیه، میکروسوییچ، تسمه، موتور، گیربکس فلکه کوچک، تایمر، پروانه خنک کن، کوپل، لاستیک دور درب، شفت گیربکس، موتورخشک کن، پروانه، کفی شش سوراخ، کاسه نمد، پرزگیر، اهرم، سبد خشک کن، سوپاپ تخلیه سیفون، فنر سوپاپ تخلیه و بسیاری دیگر که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
برخی قطعات لباسشویی
در ماشین های لباسشویی قطعات بسیار زیادی استفاده شده است که هر کدام وظیفه ای را بر عهده دارند و تنها در صورتی که تمام قطعات لباسشویی در کنار هم بدرستی عمل کنند، فرایند شستشوی لباسش ها صحیح انجام می شود.
نقش موتور در قطعات لباسشویی
همانطور که می دانید موتور از اصلی ترین قطعات لباسشویی به شمار می رود. به این شکل که نمی توان سلامت آن را کم اهمیت جلوه داد. اگر موتور ماشین لباسشویی کار نکند، علناً هیچ شستشویی در کار نخواهد بود و دستگاه شما دیگر کارایی نخواهد داشت. در تهیه موتور ماشین لباسشویی می بایست بسیار بیشتر از هر قطعه دیگری دقت کرد.
نقش تایمر در قطعات لباسشویی
تایمر مغز ماشین لباسشویی می باشد. به این شکل که تمام برنامه ریزی ها را می بایست این قطعه انجام دهد. این قطعه از دو بخش موتور و اتصالات آن تشکیل شده است که در اکثر قطعات لباسشویی به شکل می باشند.
نقش پمپ آب و پمپ تخلیه در قطعات لباسشویی
همانطور که مشخص است پمپ آب وظیفه کشش آب به درون محفظه را دارد. پمپ تخلیه آب نیز آب وارد شده را به خارج از ماشین لباسشویی هدایت می کند. این دو قطعه از قطعات لباسشویی بسیار عملکرد مهمی دارند و در صورتی خرابی نیاز به تعمیر یا تعویض دارند.
نقش ترموستات در قطعات لباسشویی
ترموستات در ابتدا برق را از خود عبور می دهد تا در صورت عدم وجود هر مشکلی نظیر ولتاژ های بالا یا پایین از صحت آن مطمئن شود. بهتر است پیش از تعویض ترموستات ماشین لباسشویی یک تعمیرکار آن را بخوبی بررسی کند و در صورت نیاز قطعات لباسشویی دیگر را نیز مورد بررسی قرار دهد.
نقش المنت در قطعات لباسشویی
المنت دقیقاً پس از ترموستات قرار داد و وظیفه گرم کردن آب را بر عهده دارد. این قطعه ممکن است بدلایلی خراب شود که در صورت عدم پاکیزگی کافی لباس ها می توان این قطعه را یک عامل در نظر گرفت و قطعات لباسشویی خود را مورد بررسی قرار دهید.
نقش تسمه در قطعات لباسشویی
انتقال نیروی موتور از پولی کوچک به پولی بزرگ و جرکت آن ها بر عهده تسمه ها می باشد. تسمه ها در قطعات لباسشویی ممکن است بیشتر از قطعات دیگر خراب شوند. موردی که می بایست در نظر داشته باشید، شاید به نظر آسان آید اما پس از تهیه تسمه با اندازه مناسب دستگاه خود، می بایست توسط یک کارشناس یا سرویس کار تعویض شود.