تعمیر لباسشویی اتوماتیک
تعمیر لباسشویی اتوماتیک یکی از امور تخصصی در زمینه تعمیرات لوازم خانگی می باشد. از زمانی که ماشین لباسشویی اتوماتیک وارد بازار شده است، بسیاری از مردم تمایل استفاده از ماشین لباسشویی اتوماتیک را داشته اند و هر روز به خریداران این دستگاه افزوده می شود. نحوه استفاده، جابجایی آن، مواد شستشو، نوع لباسش ها و موارد مرتبط دیگر در استفاده از لباسشویی اتوماتیک باعث شده است تا گاهاً این دستگاه ها دچار خرابی شوند و نیاز به تعمیر لباسشویی اتوماتیک نیاز باشد.
ماشین لباسشویی اتوماتیک بدلیل استفاده بسیار آسانی که دارد نام خودکار را یدک می کشد. در ماشین لباسشویی درب از بالا به این شکل بوده است که می بایست لباس ها بعضاً در سطل های دیگر جابجا شوند. اما در این لباسشویی ها تنها کافیست لباس ها در درون ماشین قرار گیرند و پس ار پر کردن مخزن مواد شوینده با توجه به برنامه هایی که لباسشویی اتوماتیک دارد انتخاب کنید و پس از شستشوی کامل و خشک کردن آن را از درون لباسشویی اتوماتیک خارج کنید. فراید شستشو تا خشک کردن بصورت خودکار توسط ماشین لباسشویی انجام می شود.
عملکرد لباسشویی اتوماتیک
زمانی که لباسشویی اتوماتیک شروع به کار می کند، آب بصورت خودکار وارد مخزن لباسشویی می شود. این روند تا زمانی ادامه دارد که میزان ورود آب توسط لباسشویی اتوماتیک مشخص شده باشد و به آن سطح از ورود آب رسیده باشد. این مقدار آب پیش از ورود به مخزن با مواد شوینده ترکیب می شود. در برخی دستگاه ها ممکن است مخزن لباس ها توسط موتور به جهت این که آب در تمام لباس ها نفوذ کند کمی تکان داده شود تا لباس ها جابجا شوند.
در حین شستشو در ماشین لباسشویی اتوماتیک یکبار دستگاه آب کثیف را تخلیه کرده و مجدد آب تازه وارد مخزن می کند و لباس ها را شستشو می دهد و در نهایت مجدد آن را تخلیه می کند و با توجه به برنامه ای که به آن داده شده است عملیات خشک کردن توسط لباسشویی اتوماتیک آغاز و انجام می شود.
عیب یابی لباسشویی اتوماتیک
تعمیر لباسشویی اتوماتیک یکی از تخصصی ترین تعمیرات لوازم خانگی می باشد. بدلیل حساسیت بالا در سیستم این دستگاه پیشنهاد می شود حتماً عیب یابی و تعمیر لباسشویی اتوماتیک را به سرویس کاران متخصص در این زمینه بسپرید. مواردی که می بایست در ماشین لباسشویی خودکار مورد بررسی قرارگیرند عمدتاً برقی هستند و لوازم بسیار مهمی همانند برد و قطعات متصل به آن نیز می بایست بررسی و عیب یابی شوند تا در صورت نیاز تعمیر یا جایگزین قطعات صورت گیرد.
اتصالی برقی در تعمیر لباسشویی اتوماتیک
گاهاً ممکن است بدنه ماشین لباسشویی برق داشته باشد و نتوان پس از روشن کردن آن استفاده ای کرد زیرا خطر برق گرفتگی وجود دارد. در این حالت کارشناس یا سرویس کار می بایست در تعمیر لباسشویی اتوماتیک ابتدا آن را از برق خارج نموده و تمام موارد برقی را از کابل برق متصل شده به دستگاه شروع کرده و تا خازن، موتور، پمپ، ترموستات و دیگر قطعات را از نظر برقی و اتصالی و اتصال به بدنه مورد بررسی قرار دهد. در مراحل بعدی تعمیر کار اگر به نتیجه نرسد یک به یک قطعات را جدا کرده و برق متصل شده به ماشین لباسشویی اتوماتیک را بررسی می کند تا قطعه خراب شده را شناسایی و تعمیر یا جایگزین کند.
قطع برق محل با روشن شدن لباسشویی اتوماتیک
یکی از مشکلات شایع در هر دستگاهی این است که زمانی که روشن می شود فیوز می پرد و برق آن محل قطع می شود. در صورتی که پیشتر تعمیری در دستگاه لباسشویی یا حتی سیم کشی برق انجام داده اید، می بایست آن را با تعمیرکار در میان بگذارید. در غیر اینصورت تعمیر کار می بایست در تعمیر لباسشویی اتوماتیک یک به یک مصرف کننده را بررسی کند تا مشکل را بیابد.
اتصال بدنه لباسشویی اتوماتیک
عموماً دستگاه هایی که مجهز به سیم ارت هستند دچار این مشکل می شوند. در صورتی که این سیم ارت جدا شود و مشکل رفع شود، قطعاً مشکل شناسایی شده و تعمیر کار می بایست این مورد را در تعمیر لباسشویی اتوماتیک بررسی و رفع نماید. دقت داشته باشید که در صورتی که این مشکل رفع نشده باشد از دستگاه استفاده نکنید.
مشکل روشن نشدن لباسشویی اتوماتیک
ابتدایی ترین مشکلی که می تواند برای دستگاه پیش آید روشن نشدن آن است که در تعمیر لباسشویی اتوماتیک باید به آن توجه کرد. از مهم ترین روش های عیب یابی آن است که ابتدا پریز برق بررسی شود و پس از آن از کابل و برد لباسشویی اتوماتیک میزان برق وارد شده مشخص شود تا از هر کجا به بعد که برق منتقل نمی شود توسط سرویس کار تعمیر شود.
خرابی کلید لباسشویی اتوماتیک
از جمله مشکلاتی که در استفاده نادرست یا یک دستگاه بی کیفیت ممکن است رخ دهد عدم عملکرد کلید ها یا دکمه های ماشین لباسشویی است. رفع این مشکل با بررسی عملکرد آن طبق نقشه کلید ها قابل بررسی بوده و می بایست تعمیر لباسشویی اتوماتیک صورت گیرد.
مشکل آبگیری لباسشویی اتوماتیک
در تعمیر لباسشویی اتوماتیک بعضاً ممکن است آبگیری در این دستگاه ها که یکی از مهم ترین عملیاتی است که می بایست انجام شود دچار مشکل شده باشد. این مشکلات می تواند به این شکل باشد که آب وارد مخزن نشود یا آبگیری انجام نشود. در مورد اول می بایست پمپ مورد بررسی قرار گیرد. در حالت دیگر ممکن است مدار ماشین لباسشویی اتوماتیک خراب شده باشد یا اشتباه باشد یا قطعاتی مثل هیدرواستات یا شیلنگ هوای آن، توپی تایمر، بویین تایمر، شیر برقی، سیم های رابط و موارد دیگر خراب شده باشند.